Dubbel plezier op de Veluwe - BLOG

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2018


Een hele lijst aan vervoersmiddelen staat voor je klaar bij de VeluweSpecialist. Klaar om een dag mee op pad te gaan, de Veluwe over. Elektrische fietsen, 7-versnellingenfietsen, E-loopfietsen, E-steps, tandems, ouder-kind tandems, scooters, mountainbikes, E-mountainbikes, kinderfietsen, kindermountainbikes, Twizy's en Mini's. Naast deze vervoersmiddelen biedt de VeluweSpecialist ook activiteiten aan als klootschieten en GPS-wandelen, klimmen in ons Klimbos in Garderen en ontsnappen uit onze escape rooms in Beekbergen.

Hoe leuk is het om meerdere vervoersmiddelen en activiteiten te combineren en zo de Veluwe te ontdekken?! Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
   -  E-loopfietsen in de ochtend en vervolgens in de middag ontsnappen uit een escape room
   -  Mountainbiken met een GPS-route welke je langs Klimbos Garderen leidt voor een klimstop
   -  Klootschieten en aansluitend bbq-en op het grote terras bij de VeluweSpecialist in Garderen
   -  Tandemtocht met een tussenstop bij een boerengolf locatie
   -  E-mountainbiken met een tussenstop bij een lokale bierbrouwerij
   -  E-steppen door Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum bezoeken

Doordat wij samenwerken met verschillende bierbrouwerijen, escape rooms en wijngaarden in de omgeving kunnen wij met de VeluweSpecialist ook arrangementen aanbieden met tussenstops op deze locaties.

Het combineren van activiteiten is geschikt voor kleine, maar ook grote gezelschappen. Familie-uitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes... Allemaal groepsuitjes die te reserveren zijn bij de VeluweSpecialist. Voor de combinatie E-mountainbiken en Klimbos Garderen ontvangen wij bijvoorbeeld regelmatig (mannelijke) vrijgezellenfeesten. Voor de combinatie van een tandemtocht met na afloop een barbecue zien wij vaak families. En groepen meiden stappen regelmatig op de E-loopfiets richting een escape room.

Twee activiteiten op één dag, dubbel plezier op de Veluwe!

Fabiënne - VeluweSpecialist

Delen via: